Lainaa pienellä korolla

Lainasumma: 5000

Laina-aika: 5 vuotta

Arvioitu kuukausierä

Hae lainaa

Arvio on laskettu 8,0% nimelliskorolla.

Lainasumma: 1000-60000€
Takaisinmaksuaika: 12-180kk
Vuosikorko: 4-10%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 2000-60000€
Takaisinmaksuaika: 12-180kk
Vuosikorko: 4% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Lainasumma: 100-60000€
Takaisinmaksuaika: 12-240kk
Vuosikorko: 4,19% – 20%
Ikärajoitus: 18 vuotta

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin aikaa. Hakemukseen täytetään perus- ja tulotiedot. Sen jälkeen hakemus lähtee jopa 30 eri rahoituslaitokselle yhdellä napin painalluksella.

Kaikki rahoituslaitokset, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa ovat ne jo esihyväksyneet. Käy lainatarjoukset kaikessa rauhassa läpi ja valitse itsellesi niistä paras

Seuraa mailissa tulleita ohjeita ja hyväksyt parhaimman lainan. Mikäli tarjoukset eivät jostain syystä miellytä niin sinun ei tarvitse tehdä mitään, lainatarjoukset raukeavat itsekseen. Tämä ei siis velvoita sinua mihinkään.

Lainataivas on suomalainen palvelu johon on valittu vain parhaat lainantarjoajat. Voit hakea matalakorkoista lainaa 500€ aina 60 000€ asti. Saat yhdellä hakemuksella jopa 30 eri lainatarjousta. Lainahakemuksen täyttäminen käy hetkessä ja muutaman minuutin kuluttua sinulla on jo iso kasa lainavaihtoehtoja valittavana. Lainojen vertailu meidän kauttamme ei voisi enää olla helpompaa.

Täytä lainahakemus huolellisesti, se vie muutenkin vain muutaman minuutin aikaa. Hakemukseen täytetään perus- ja tulotiedot. Sen jälkeen hakemus lähtee jopa 30 eri rahoituslaitokselle yhdellä napin painalluksella. Vertaile sähköpostiin saamiasi lainatarjouksia. Kaikki rahoituslaitokset, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa ovat ne jo esihyväksyneet. Käy lainatarjoukset rauhassa läpi ja valitse niistä se paras!

Vertailtuasi rauhassa tarjouksia ja valittuasi sieltä parhaimman. Seuraat vain mailissa tulleita ohjeita ja hyväksyt parhaimman lainan. Mikäli tarjoukset eivät jostain syystä miellytä niin sinun ei tarvitse tehdä mitään, lainatarjoukset raukeavat itsekseen. Tämä ei siis velvoita sinua mihinkään.

Lainataivas -sivun kautta voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti pienellä korolla ilman vakuuksia tai takaajia. Tämän helpommaksi homma ei mene. Voit hakea lainaa ilmaiseksi ja saatuasi lainatarjoukset et ole kuitenkaan vielä sitoutunut mihinkään. Voit rauhassa katsoa saamiasia tarjouksia ja jos ne eivät ole tarpeeksi hyviä niin voit kokeilla toisesta paikasta. Voit siis ilmaiseksi kokeilla montaakin eri palveluntarjoajaamme eikä se sido sinua mihinkään.

Palvelussamme on yksittäisiä pankkeja ja lainanvertailijoita. Voit halutessasi lähettää kaikille pankeillekin hakemuksen meidän sivujen kautta, tai sitten valita pari suurinta lainanvertailijaa jotka lähettävät hakemuksen puolestasi yli 30 rahoituslaitokselle. Voit hakea 60 000 euron lainaa pienellä korolla 1-15 vuoden maksuajalle. Aloita täyttämällä lainahakemus ja saat minuuteissa sähköpostiisi ensimmäiset tarjoukset. Kaikki meidän sivuilla olevat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät sinulle 10 000€ lainan ilman vakuuksia ja takaajia.

Täytä maksuton lainahakemus Lainataivas kautta ja hae lainaa pienellä korolla turvallisesti ja luotettavasti verkossa. Palvelumme avulla tavoitat jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Meidän kautta voit saada matalakorkoisen lainan netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, joten voit kokeilla palveluamme maksutta ja nähdä, millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa useita pankkeja ja lainanantajia yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa pienellä korolla 500 eurosta aina 60 000 euroon asti, ja takaisinmaksuaika voi olla 1–15 vuotta.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Jos hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan vaatimukset, saat heti tiedon, voimmeko löytää sinulle lainaa edullisella korolla.

Myönteisen päätöksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa alhaisella korolla. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat usein saatavilla jo muutamassa minuutissa. Sinun tehtäväsi on vertailla saatuja tarjouksia ja valita niistä sinulle sopivin ja edullisin laina.

Kilpailuttamalla lainat netissä säästät sekä aikaa että rahaa. Verrattuna perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin, netissä tapahtuva lainojen kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa – ilman lainaneuvotteluja ja usein ilman liitteitä.

Meidän kilpailutuspalvelun avulla sinun ei tarvitse hakea lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojesi kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoituksen tai lainojen yhdistämisen.

Pyrimme aina löytämään sinulle parhaan ja edullisimman lainan ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen on tärkeää, koska se auttaa sinua kiinnittämään huomiota lainan korkoihin, kuukausieriin ja takaisinmaksuaikoihin.

Nykyisin lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot voivat olla pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Kun olet valinnut lainatarjousten joukosta sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla, seuraava vaihe on lainatarjouksen hyväksyminen. Hyväksynnän jälkeen laina maksetaan useimmiten välittömästi, ja rahat voivat olla tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivisin, toimistoaikojen puitteissa.

Monissa tilanteissa voit saada lainaa netistä pienellä korolla. Kun tavoitteena on löytää edullinen laina, on hyvä tuntea muutamia keskeisiä ominaispiirteitä. Tällaisia ovat:

  • Matala korko
  • Vakuuden sisällyttäminen
  • Minimaalisen pienet ylimääräiset kulut

Näiden ominaisuuksien täyttyminen auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan lainan pienellä korolla. Matala korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun etsit edullista lainaa. Usein matalakorkoinen laina voidaan saada myöntämällä lainaan vakuus.

Monet lainanhakijat kuitenkin unohtavat huomioida lainan muut kustannukset, mikä saattaa johtaa epäedullisen lainan ottamiseen. Näitä edullisen lainan ominaispiirteitä käsitellään tarkemmin artikkelin myöhemmissä osissa.

Lainaa alhaisella korolla on saatavilla periaatteessa kaikille. Rahoitusyhtiöillä ja pankeilla on kuitenkin omat kriteerinsä pienikorkoisten lainojen myöntämiselle. Yleensä sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Säännölliset tulot
  • Moitteettomat luottotiedot
  • Suomalainen pankkitili
  • Täysi-ikäisyys

Jos haluat saada lainaa pienellä korolla, kannattaa ehdottomasti hyödyntää lainojen vertailua. Lainavertailu auttaa sinua löytämään parhaat lainantarjoajat ja selvittämään, mistä voit saada lainaa helposti ja järkevillä ehdoilla.

Toimi näin:

  1. Syötä hakemukseen tiedot haluamastasi lainasta.
  2. Tietojen lähettämisen jälkeen pyydämme useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä lainatarjouksia ja järjestämme ne hinnan mukaan.
  3. Parhaat lainatarjoukset lähetetään sinulle. Sinun tehtäväsi on käydä tarjoukset läpi ja katsoa, voitko hyväksyä jonkin niistä.
  4. Hyväksy haluamasi tarjous ja solmi sopimus tarjouksen tehneen yhtiön kanssa ohjeiden mukaan.
  5. Laina pienellä korolla maksetaan tilillesi jopa samana arkipäivänä.

Lainataivas.fi kautta voit vertailla kymmenien eri lainantarjoajien palveluita keskenään.

Vakuuksien asettaminen on olennainen osa lainan hakuprosessia. Ainoastaan vakuuksia tarjoamalla voit saada lainaa pienellä korolla. Vakuuksien vaikutus lainan korkoon perustuu siihen, että vakuudet vähentävät lainanantajan riskiä lainan myöntämisessä.

Lainan vakuudeksi sopivat asiat

Jos haluat saada lainaa pienellä korolla, kannattaa lainalle asettaa jokin useista vakuuksien muodoista. Vakuudeksi kelpaavat esimerkiksi monenlaiset kiinteistöt tai arvopaperit.

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, mitä lainan vakuudeksi voidaan hyväksyä:

  • Metsää
  • Omistusasunto
  • Sijoitusasunto
  • Kesämökki
  • Arvopaperit
  • Talletukset

Lainaa pienellä korolla etsiessä on tärkeää ymmärtää, että eri lainamuotojen korot voivat vaihdella merkittävästi. Edullinen korkotaso riippuu lainatyypistä; esimerkiksi asuntolainan ja joustoluoton korkoero voi olla huomattava. Joustoluotossa korko on yleensä suhteellisen matala, kun taas asuntolainoissa korko voi olla korkeampi.

Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan eri lainatyyppejä ja niiden yleisiä korkotasoja. On hyvä huomioida, että korkotasot ovat suuntaa-antavia ja vaihtelevat markkinatilanteen mukaan. Käsiteltävät lainatyypit ovat:

  • Kulutusluotto
  • Joustoluotto
  • Pikavippi
  • Yhteislaina

Kulutusluotto on lainatyyppi, jota haetaan nimensä mukaisesti erilaisiin kulutustarpeisiin. Sekä kulutusluotto että joustoluotto ovat vakuudettomia lainoja, mutta kulutusluottojen korot ovat usein korkeammat kuin vakuudellisten lainojen.

Jos etsit kulutusluottoa, voit pitää lainaa, jonka todellinen vuosikorko on alle 4,5 %, matalakorkoisena.

Matalakorkoinen kulutusluotto sopii erinomaisesti sekä pieniin että suuriin hankintoihin.

Lainataivas.fi kautta voit hankkia joustoluoton nopeasti ja vaivattomasti. Joustoluotto on lainamuoto, jossa sinulle myönnetään tietty enimmäissumma, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tarpeen mukaan. Yleisesti ottaen joustoluotot ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että matalakorkoisen lainan saaminen ei aina ole mahdollista.

Vertailtuna muihin joustoluottoihin, alle 4,5 %:n todellisen vuosikoron joustoluotto voidaan pitää kohtuullisen edullisena. On kuitenkin syytä huomata, että vakuudettoman lainan saaminen matalalla korolla on aina haasteellisempaa verrattuna vakuudellisiin vaihtoehtoihin.

Pikavipin hankkiminen matalalla korolla on käytännössä hyvin haastavaa. Pikavipit tunnetaan perinteisesti nopeasta saatavuudestaan, mutta niiden kustannukset ovat yleensä korkeat. Siksi pikavippien saaminen matalalla korolla on usein vaikeaa, ellei mahdotonta.

Vaikka lainsäädäntö on asettanut korkokaton, mikä on laskenut pikavippien korkokustannuksia, ne eivät silti ole halpoja lainoja. Pikavippien kustannukset voivat edelleen nousta korkeiksi, vaikka korkokatto onkin alentanut niitä.

Yhteislaina on lainan hakemista yhdessä toisen henkilön kanssa. Siinä laina myönnetään kahdelle hakijalle yhden sijaan, ja molemmat ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Yhteislainaa haetaan yleisesti sen vuoksi, että lainaa olisi mahdollista saada pienellä korolla. Lainan ottaminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa voi tuoda mukanaan edullisemmat ehdot, sillä se vähentää lainanantajan ottamaa riskiä.

Auton hankkiminen voi olla järkevää monista syistä. Oma auto tarjoaa vapautta ja mukavuutta arjessa, mutta jos aiot rahoittaa auton lainalla, kannattaa harkita tarkkaan, miten löytää edullista lainaa auton ostoa varten.

Yleensä edullisin laina löytyy hyödyntämällä vakuuksia. Vakuudet antavat lainanantajalle turvaa, sillä ne voivat toimia vararahastona, jos lainanottaja ei kykene maksamaan lainaa takaisin.

Auton hankintaan voit harkita myös kulutus- tai joustoluottoa. Nämä lainat eivät usein vaadi erityisiä käyttötarkoituksia, joten hakuvaiheessa ei tarvitse erikseen mainita auton hankintaa.

Jos taloudellinen tilanteesi on hieman heikompi, lainan saaminen pienellä korolla voi olla vaikeampaa. Monet pankit edellyttävät säännöllisiä tuloja lainan myöntämiseksi ja hyvän maksukyvyn varmistamiseksi.

On kuitenkin tärkeää olla realistinen oman taloudellisen tilanteen suhteen. Jos et pysty varmuudella maksamaan lainaa takaisin ilman, että se aiheuttaa stressiä taloudellesi, kannattaa harkita muita vaihtoehtoja. Ole rehellinen itsellesi ja punnitse tarkkaan lainan ottamisen riskejä ja hyötyjä.

Kun etsit lainaa pienellä korolla, on tärkeää ymmärtää nimelliskoron ja todellisen vuosikoron ero. Nimelliskorko kuvaa pelkästään lainan korkoprosenttia, kun taas todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut.

On tärkeää huomioida, että pienetkin muutokset lainan muissa kuluissa voivat vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin, joten kannattaa tarkastella huolellisesti kaikkia lainan ehtoja ja kustannuksia ennen päätöksen tekemistä.

Elämässä tapahtuvat muutokset voivat joskus aiheuttaa tarpeen lainalle. Muuttuneeseen tilanteeseen liittyvät taloudelliset haasteet voivat edellyttää lainan ottamista. Tässä tapauksessa on tärkeää etsiä pienikorkoista lainaa välttääkseen korkeakorkoiset vaihtoehdot.

Seuraavissa osioissa tarkastellaan erilaisia elämäntilanteita, joissa lainan tarve voi nousta esiin, ja miten voi mahdollisesti löytää pienikorkoisen lainan:

  1. Pienikorkoinen laina työttömälle
  2. Pienikorkoinen laina opiskelijalle
  3. Pienikorkoinen yhdistelylaina
  4. Laina ilman takaajia pienellä korolla

Työttömyys voi kohdata ketä tahansa meistä milloin tahansa elämässä. Erityisesti yllättävän työttömyyden sattuessa tarve lisärahoitukselle voi nousta esiin. Tämä voi johtaa lainan hakemiseen.

Kuitenkin lainan saaminen työttömänä ei ole yhtä suoraviivaista kuin työssäkäyvänä. Pienikorkoisen lainan saaminen edellyttää yleensä säännöllisiä palkkatuloja, joita työttömällä ei tavallisesti ole. Itse asiassa monet lainan tarjoajat eivät myönnä lainaa lainkaan työttömälle.

Vaikka pienikorkoista lainaa ei tyypillisesti ole saatavilla, on olemassa joitakin poikkeuksia. Joissakin tapauksissa ansiosidonnainen päiväraha tai työmarkkinatuki saatetaan laskea säännöllisiksi tuloiksi. Kuitenkin näiden tukimuotojen avulla saadut lainatarjoukset eivät yleensä ole pienikorkoisia.

Moni täysipäiväisesti opiskeleva saattaa tarvita lainaa opintojensa sekä elämisen kustannusten kattamiseen. Suomessa opiskelijoiden on mahdollista saada lainaa pienellä korolla, sillä valtion takaama opintolaina on erittäin edullinen vaihtoehto.

Jos sinulla on useita lainoja eri yhtiöiltä ja mahdollisesti osamaksusopimuksia verkkokaupoista, yhdistelylaina voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Kun useat pienet lainat yhdistetään yhdeksi kokonaisuudeksi, voit säästää merkittävästi kuluissa, etenkin jos valitset meidän kauttamme matalakorkoisen yhdistelylainan.

Parhaimmillaan yhdistelylainan avulla voit saada pienemmän koron ja alhaisemmat kokonaiskustannukset kuin mitä maksat nykyisistä lainoista. Yhdistelylaina pienellä korolla voi siis tuoda sinulle merkittäviä säästöjä!

Aina kun harkitset lainan ottamista ilman takaajia pienellä korolla, voit luottaa siihen, että kilpailutamme hakemuksesi huolellisesti puolestasi. Teemme yhteistyötä vain luotettavien ja vakaavaraisiksi todettujen rahoitusyhtiöiden ja pankkien kanssa.

Kilpailutamalla hakemuksesi laajasti tavoitamme useita eri rahoitusyhtiöitä, joten sinun ei tarvitse huolehtia jokaisen yksittäisen tarjoajan tavoittamisesta erikseen. Muista kuitenkin arvioida jokaisen tarjouksen todellinen vuosikorko tarkasti, sillä se kertoo sinulle parhaiten, onko kyseessä laina ilman takaajia pienellä korolla.

Nykyään pankkilaina voi olla joko perinteinen asuntolaina tai modernimpi kulutusluotto, ja pankit tarjoavatkin monipuolisesti erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Tämä johtuu osittain rahoitusmarkkinoiden murroksesta.

Kun sekä kotimaiset että ulkomaiset uuden ajan rahoitusyhtiöt ovat alkaneet tarjota lainaa pienellä korolla, pankkien on ollut pakko monipuolistaa tarjontaansa pysyäkseen kilpailukykyisinä.

Pankkilaina pienellä korolla on todennäköisesti saatavilla, jos olet jo pankin asiakas ja sinulla on useita sopimuksia saman yhtiön kanssa.

Lainataivas kilpailuttaa nykyään myös yrityslainat. Jos olet yrittäjä ja etsit lainaa matalalla korolla yrityksellesi, voit luottaa meihin hankkeesi avuksi. Toisin kuin henkilökohtaisten lainojen tapauksessa, yrityslainojen kilpailuttamiseksi tarvitsemme yrityksesi tiedot, kuten Y-tunnuksen.

Yrityslaina pienellä korolla voi olla mahdollinen monen eri rahoitusyhtiön kanssa, mutta muista, että tarvitset lainaan henkilötakauksen. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että yrittäjä itse toimii takaajana.